ETSY Kuponger och kampanjkoder

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranSpara upp till 50% kampanj på ETSY.com försäljning objekt22 Maj
KupongETSY.com kampanjkod: extra 5% rabatt09 april
KupongNjut av kampanjkod på ETSY.com: upp till 35% rabatt på utvalda varor04 juni

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Etsy säljer

Etsy är en gemenskap av människor som arbetar på en oberoende online marknadsplats vars huvudsakliga syfte är att relatera till sina kunder genom sina produkter, vilket är en online marknadsplats som drivs av oberoende varumärken som skapar förändringar hos människor i olika delar av världen genom kreativitet och stimulerar framgångsrika företag, samt arbetar för hållbarhet och ansvar.

Etsy försäljning sker direkt mellan köpare och säljare så inga lager hanteras, vilket underlättar och ger säker shopping genom teknik och genom sin enkla sökmotor från vilken du kan hitta produkter från den mest vintage till den mest hantverksmässiga mode och trend.

Bland de produkter som finns på Etsy finns kläder och skor för hela familjen, smycken och accessoarer, handväskor och väskor, leksaker, böcker, dekorativa föremål, samlarföremål, statyer, målningar, hantverk, förvaring och organisationsprodukter, hemprodukter för badrum, kök och sovrum, belysning och många andra tillgängliga alternativ.

Hur skickar Etsy beställningar?

Etsy beställningar skickas via USPS.

Vilka rabatter erbjuder Etsy?

Bland de rabatter som finns tillgängliga på Etsy kan kunder hitta några rabatter som:

65% rabatt tillgänglig på smycken som hängen.

70% rabatt på porträtt

10% rabatt på dekorativa föremål, muggar, kuddar etc.

25% rabatt på konsttryck

Betalningsmetoder på Etsy

Betalningsmetoder som accepteras på Etsy är Visa, MasterCard, Eurocard, Discover, JCB, American Express, Diners Club, Carte Bleue, samt PayPal, iDeal, Sofort, Apple Pay, Google Pay, Klarna, och kort utfärdade av Etsy.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts från Etsy?

Leveranstider för produkter beställda på Etsy beräknas ta cirka 7 arbetsdagar.

Rabattkuponger för närvarande tillgängliga på Etsy

De rabattkuponger som för närvarande finns tillgängliga på Etsy är:

15% rabatt tillgänglig på utvalda produkter med koden PLANTIT.

20% extra rabatt tillgänglig på utvalda produkter med koden GET2OFF

10% rabatt tillgänglig på utvalda produkter med koden OLY10

Etsy kundservice

Kundtjänst på Etsy är tillgänglig via en onlinechatt eller kontaktformulär, men för detta måste kunderna skapa ett konto på plattformen.

Fördelar med att använda en Etsy-kupong

Bland de många fördelarna med att använda en rabattkupong på Etsy har kunderna möjlighet att spara genom att tillämpa dem på betalningen av de köpta produkterna, detta sparande gör att de kan bära andra produkter.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från Etsy?

För att göra en retur av en produkt som köpts på Etsy görs detta genom säljaren och köparen, för detta måste kunden logga in på ditt konto och begära hjälp med köpet genom inköpshistoriken, som bör förvänta sig ett svar och stegen att följa.

Exklusiv kupong för nya köpare i Etsy

Nya Etsy-kunder kan göra inköp av utvalda produkter och dra nytta av alla kuponger som butiken har vid inköpstillfället.

Etsy i sociala nätverk

Från de sociala nätverken på Etsy kan kunder hitta alla nyheter som finns tillgängliga från butiken, från deras kuponger, rabatter och erbjudanden tillgängliga, samt nya produkter.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som erbjuds av Etsy för sina köpare

Den maximala rabatten som finns tillgänglig från Etsy är 70% rabatt på utvalda produkter.

Etsy-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

För dem som prenumererar på Etsy-nyhetsbrevet kan du hålla dig uppdaterad med alla de senaste nyheterna via nyhetsbrevmeddelandena där du får dina rabatter, exklusiva erbjudanden och kuponger tillgängliga.

Butiker som liknar Etsy

Butiker som liknar Etsy som kunder kan besöka är Vinted.co.uk, Zazzle.co.uk, som erbjuder liknande produkter.

 Etsy Black Friday-kuponger

Etsys Black Friday-rabatter är tillgängliga den fjärde fredagen i november och under försäljningshelgen kan du hitta fantastiska rabatter som kan vara upp till 75% på utvalda produkter utöver deras kuponger från 5%.

Etsy-kuponger för 11/11

En annan av de rabatter som finns tillgängliga i november månad är 11.11-rabatterna och för denna dag erbjuder Etsy kampanjer och mycket bra rabatter på upp till 65% där du också kan hitta ytterligare kuponger från 3%.

Etsy-kuponger för Cyber Monday

Etsy har de bästa rabatterna tillgängliga för Cyber Monday försäljningshelg som firas på måndagen efter Black Friday-helgen, och för denna dag är rabatter på upp till 80% rabatt tillgängliga med en extra 10% rabattkupong i kassan.

Etsy julkuponger

För december månad är julrabatter tillgängliga och för den här månaden erbjuder Etsy bra värde och prisvärda erbjudanden tillgängliga, samt rabatter på vissa produkter upp till 55% rabatt med kuponger som kan vara så mycket som 20% rabatt.

Etsy mobilapp för iPhone och Android

Etsy erbjuder mobilapplikationer för iPhone och Android där dina kunder kan köpa produkter.

Kända varumärken som säljs på Etsy

De produkter som finns tillgängliga på Etsy kommer från oberoende säljare.

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
ETSY.com  Rabattkoder

Särskilda kampanjer och kuponger på Etsy

Särskilda kampanjer och kuponger på Etsy kan hittas på försäljningshelger tillgängliga under hela året, vilket gör det möjligt för kunder att spara pengar när de handlar.

ETSY.com kuponger

Andra liknande butiker