Cubot Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongKampanjkod för CUBOT.net: 8% rabatt Kingkong 713 augusti
KupongTa extra 10% rabattkod för CUBOT.net sitewide11 augusti
KupongCUBOT.net extra 5% kupongkod smarta telefoner09 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

 

Vad säljer CUBOT Sverige

CUBOT föddes 2012 och dess namn kommer från kombinationen Cool och Robot, dess syfte är att leverera intelligenta produkter av kvalitet och service, samt pålitliga till sina kunder så att de kan njuta av intelligenta enheter eller produkter.

CUBOT fortsätter att utvecklas och förnya sig med viljan att fortsätta tillhandahålla storskaliga förbindelser över hela världen, alltid med fokus på utveckling och produktion, för att skapa förtroende.

Bland produkterna som CUBOT säljer hittar du smarta produkter, surfplattor, smarta klockor.

Hur CUBOT skickar beställningar till Sverige

I CUBOT skickas dina beställningar via budfirman DHL och det kan ta en period på 2 till 3 arbetsdagar att nå EU, för Asien från 7 till 15 arbetsdagar, för Europa från 15 till 25 arbetsdagar, för Afrika 20-35 arbetsdagar och för Nordamerika 15-25 arbetsdagar.

Vilka rabatter erbjuder CUBOT Sverige?

CUBOT erbjuder sina kunder en Outlet-kategori där du kan få alla dina produkter med rabatter, där du hittar rabatter som kan vara upp till 70 % tillgängliga.

Betalningsmetoder i CUBOT Sverige

På CUBOT kan du betala för dina inköp med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, såväl som via PayPals digitala plånbok och via Gpay eller Apple Pay.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från CUBOT i Sverige?

I CUBOT skickas dina beställningar genom DHL-budföretaget och det kan ta en period på 2 till 3 arbetsdagar att nå EU, för Asien från 7 till 15 arbetsdagar, för Europa från 15 till 25 arbetsdagar. , för Afrika 20 till 35 arbetsdagar och för Nordamerika 15 till 25 arbetsdagar.

Kuponger finns för närvarande på CUBOT Sverige

Här är en lista över några av de tillgängliga CUBOT-kampanjerbjudandena och kupongerna:

CUBOT-kupong 8% rabatt för smartphones
30 € CUBOT kampanjkod för vissa tekniska produkter
CUBOT-kupong 13 € rabatt gäller endast idag
Kampanjkod CUBOT 10% rabatt
CUBOT-kupong för nya kunder: 10% rabatt på första beställningen

CUBOT Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på CUBOT är ett av alternativen som erbjuds genom att skicka ett mail till support@cubo.net eller scarlett.zhang@cubo.net, du kan också göra det genom att ringa 08675583821787-814, eller genom att fylla i ett formulär från din sida.

Fördelar med att använda en CUBOT-kupong i Sverige

Det finns många fördelar med att skaffa rabattkuponger och använda dem hos CUBOT eftersom det har ett brett utbud av produkter, och det finns många fördelar med att använda dess kuponger eftersom du betalar mindre än du förväntar dig och du kan köpa mer än du föreställer dig.

 

Hur kan jag returnera en beställd produkt till CUBOT från Sverige?

För att göra en retur i CUBOT har du en period på 30 arbetsdagar och för detta måste du kontakta kundtjänst eftersom du måste begära ett RMA serviceordernummer, samt att de skickar dig alla instruktioner för processen, på samma sätt På så sätt måste du ta hänsyn till att utrustningen ska returneras i originalkartongen.

Exklusiv CUBOT-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder kan njuta av 10 % rabatt på gåvan när de prenumererar, såväl som kupongen som erbjuds från deras sociala nätverk.

CUBOT Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av CUBOT för köpare i Sverige

Den maximala rabatten som erbjuds av en CUBOT-kampanjkod är 10 %, men i kampanjerbjudanden kan du hitta produkter från märket CUBOT även med 50 % rabatt.

CUBOT Sverige kupong för nyhetsbrevprenumeration

Genom att registrera dig som nyhetsbrev kan du bli informerad om deras senaste nyheter, samt information om deras produkter och deras uppdateringar, samt få en 10% present vid ditt första köp.

Butiker som liknar CUBOT

Det finns butiker som liknar CUBOT som du kan besöka och jämföra deras priser, rabatter och deras produkter, dessa butiker som du kan se är några som Samsung.com Apple.com, Lg.com, Motorola.com, Huawei.com .

CUBOT Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

För CUBOT är Black Friday-rabatten en viktig dag eftersom du för denna dag kan få otroliga rabatter för att göra inköp av dess produkter, dessa rabatter kan vara upp till 75%.

Kupong för CUBOT Sverige för 11.11

I CUBOT är rabatterna som firas i november månad på 'di 11, kända som singlars dag, och för denna dag ges mycket bra rabatter på vissa av deras produkter som är 50%.
  

CUBOT Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

CUBOT har tillgängliga Cyber ​​​​Monday-rabatter, som hålls på måndagen efter firandet av Black Friday, och för dess firande hittar du fantastiska rabatter som kommer att vara tillgängliga för denna dag, dessa rabatter kan vara upp till 78% tillgängliga för att göra köp via nätet.

CUBOT Sverige Kuponger till jul

I CUBOT kan du njuta av julrabatter i december månad, en tid av givande där du kan få rabatt på några av deras produkter, som börjar på 35%, samt erbjudanden på deras produkter.
   

 CUBOT mobilapplikation för iPhone och Android

Det finns för närvarande ingen nedladdning för mobilappen.

Kända märken som säljer i butiken CUBOT

I CUBOT hittar du produkter som motsvarar det egna varumärket.

 

 

Erbjuder CUBOT fri frakt till Sverige?

För närvarande erbjuder CUBOT gratis frakt till vissa länder, men för resten av världen kan fraktkostnaden variera från $6.

Kan jag betala på CUBOT med PayPal?

Hos CUBOT kan du betala dina inköp via PayPals digitala plånbok, samt via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express och via Gpay och Apple Pay.

Var ska jag skriva rabattkupongen i CUBOT?

CUBOT måste skriva en rabattkupong ett märke som du måste klicka på för att visa rutan där du måste inkludera kupongnumret du vill ansöka om, efter detta fortsätter du med din betalning och slutför ditt köp.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
CUBOT Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger hos CUBOT Sverige

Vill du vara uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från CUBOT? Nedan är en lista över de senaste:

CUBOT-kupong 8% rabatt för smartphones
30 € CUBOT kampanjkod för vissa tekniska produkter
CUBOT-kupong 13 € rabatt gäller endast idag
Kampanjkod CUBOT 10% rabatt
CUBOT-kupong för nya kunder: 10 % rabatt på första beställningen

CUBOT kuponger

Andra liknande butiker