Donna Karan New York Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongDonnaKaran.com 40% rabattkod försäljning objekt20 augusti
KupongTa extra 20% kupongkod för DonnaKaran.com29 juli
KupongUsd40 rabattkod för DonnaKaran.com 19 augusti
BefordranDonnaKaran.com 25% kupong nästa order e-post Registrera dig09 augusti

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad DONNAKARAN säljer Sverige

DONNAKARAN grundades av designern DONNAKARAN som alltid har haft en vision om framtiden, som har inspirerats och med mycket förmåga och energi att designa för kvinnor, förvandla allt detta till en livsstil, som möter behoven hos dess och därmed revolutionera stilen och sättet att klä sig och skapa oändliga kombinationer för den moderna kvinnan och samtidigt presentera och designa kollektioner som du kan ha både dag och natt, erbjuda dina kunder elegans och sensualitet och det bästa allt är förenkla klädseln för var och en av sina kunder. De har varit ett ikoniskt varumärke inom mode i mer än 30 år, med sina relevanta produkter inspirerade av silhuetter och ett modifierande sätt att klä sig.

På DONNAKARAN kan du hitta produkter som det säljer såsom kläder, klänningar, jumpsuits, toppar, tröjor, underdelar, jackor, ytterkläder, skor, accessoarer som solglasögon, dofter.

 Hur DONNAKARAN skickar till Sverige

I DONNAKARAN skickas deras produkter via FedEx kurirlogistikföretag och har olika leveranstider som du kan välja vid tidpunkten för betalningen, bland annat den ekonomiska leveransen som tar från 5 till 9 dagar att anlända. arbetsdagar, han skickade standard 3 arbetsdagar, skickade express 2 arbetsdagar, skickade prioritet 1 arbetsdagar, för internationella leveranser kan det ta mellan 10 till 14 arbetsdagar.

Vilka rabatter erbjuder DONNAKARAN Sverige?

För tillfället på DONNAKARAN kan du hitta en 30% rabattkupong som du kan använda genom att använda koden DKFRIENDS.

Betalningsmetoder hos DONNAKARAN Sverige

På DONNAKARAN kan du betala för dina köp med kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, Eurocard, samt via PayPal, Apple Pay, Apple Pay Express.
  

Hur lång tid tar det att leverera produkter beställda från DONNAKARAN i Sverige?

På DONNAKARAN hittar du olika fraktmetoder, bland annat ekonomisk frakt som tar mellan 5 och 9 arbetsdagar att komma fram, standardfrakt som hanterar en tid på 3 arbetsdagar, expressfrakt pendlar med att anlända inom 2 arbetsdagar och skickad prioritet som tar 1 arbetsdag att komma fram.

Kuponger tillgängliga för närvarande på DONNAKARAN Sverige

Här är en lista över några av DONNAKARAN kampanjerbjudanden och kuponger som är tillgängliga:

DONNAKARAN kupong 30% rabatt
Extra 20% rabatt med en kampanjkod från DONNAKARAN
DONNAKARAN kupong för fri frakt
50 % rabatt på kampanjerbjudanden från DONNAKARAN
DONNAKARAN 20% kupong för första beställningen
DONNAKARAN kupongkod med 30 % rabatt + fri frakt

DONNAKARAN Sverige Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det genom att ringa 18669842118 mellan klockan 8:00 till 12:00 ET eller genom att skicka ett e-postmeddelande till help@DONNAKARAN, ett annat alternativ är genom ett kontaktformulär från din sida.

 Fördelar med att använda en DONNAKARAN-kupong i Sverige

Det finns många fördelar du får när du använder rabattkuponger på DONNAKARAN, den viktigaste är att du betalar mindre, vilket gör att du kan köpa mer, en annan fördel är att du kan ta med dig fler föremål när du hittar kläder, jagat, accessoarer och mer , för män och kvinnor.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från DONNAKARAN från Sverige?

För att göra en retur har du en period på 30 arbetsdagar efter mottagningsdatum för detta måste du fylla i formuläret som mottogs med ditt paket, samt orsakskoden, när det är gjort måste du packa dina varor igen och klistra in etiketten som måste skickas till The DONNAKARAN Company Store LLC c/o Returns 4811 Nashville Rd # 9 Bowling Green KY 42101.

Exklusiv DONNAKARAN-kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder hos DONNAKARAN kan njuta av en kampanjkod med 20 % rabatt på den första beställningen + fri frakt.

DONNAKARAN Sverige i sociala nätverk

I sociala nätverk kan du, förutom information om de senaste samlingslanseringarna, upptäcka de senaste kampanjerbjudandena.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av DONNAKARAN för köpare i Sverige

Som en maximal rabatt för tillfället kan du hitta en 70% applicerad på dina produkter.

DONNAKARAN Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera med din e-postadress på DONNAKARAN-nylistan får du en välkomstkupong, giltig för nya kunder, en kupong som ger 20 % rabatt på den första beställningen.

Butiker som liknar DONNAKARAN

Det finns olika butiker som liknar DONNAKARAN där du kan se deras rabatter och tillgängliga försändelser, du kan också söka efter några liknande varor som du kan skapa kombinationer med efter eget tycke, det här är några av butikerna som du kan besöka Coastfashion.com , Armani.com , calvinklein.com

DONNAKARAN Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

Ett erkänt varumärke som DONNAKARAN, ger otroliga rabatter för dagen för Black Friday-rabatter som du bara kan njuta av under detta datum, dessa rabatter kan avnjutas från 65%, med kuponger på upp till 15%.

 Kupong för DONNAKARAN Sverige för 11.11

För singeldagen erbjuder DONNAKARAN sina kunder att göra sina inköp imponerande rabatter som du kan få upp till 50%, med fantastiska kampanjer.
  

DONNAKARAN Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

En av de mest hektiska evenemangen för DONNAKARAN är Cyber ​​​​Monday-rabatterna eftersom alla deras fantastiska rabatter för den dagen är enbart och exklusivt för deras onlineköp, som du kan få upp till 75%.

DONNAKARAN Sverige Kuponger till jul

På DONNAKARAN kan du njuta av julrabatter i december månad, i denna månad kan du också njuta av nya reor, erbjudanden och deras rabatter kan nå 60%.
   

DONNAKARAN mobilapplikation för iPhone och Android

För närvarande erbjuder DONNAKARAN inte nedladdning för mobilapplikationen.

Kända märken som säljs i butiken DONNAKARAN

På DONNAKARAN motsvarar alla föremål du hittar deras eget varumärke och exklusiva design.

 

Erbjuder DONNA KARAN fri frakt till Sverige?

Hos DONNAKARAN hittar du gratis billig markfrakt vid köp över $50.

Kan jag betala på DONNAKARAN med PayPal?

DONNA KARAN stödjer betalning av dina köp via PayPals digitala plånbok, såväl som via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover.

Var ska jag skriva rabattkupongen i DONNAKARAN?

Efter att ha valt de produkter du vill ha, erbjuder DONNAKARAN en ruta längst ner till vänster där du ska skriva kupongnumret du vill ansöka om, när du är klar måste du fortsätta med betalnings- och fraktprocessen.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
DonnaKaran Rabattkoder

Specialerbjudanden och kuponger på DONNAKARAN Sverige

Vill du vara uppdaterad med de senaste kupongerna och kampanjerbjudandena från DONNAKARAN? Nedan är en lista över de senaste:

DONNAKARAN kupong 30% rabatt
Extra 20% rabatt med en kampanjkod från DONNAKARAN
DONNAKARAN kupong för fri frakt
50 % rabatt på kampanjerbjudanden från DONNAKARAN
DONNAKARAN 20% kupong för första beställningen
DONNAKARAN kupongkod med 30 % rabatt + fri frakt

DonnaKaran kuponger

Andra liknande butiker