Air Asia Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongUpp till 50% rabatt för AirAsia.com08 september
KupongVaccinerad gäst kupongkod: 10% rabatt på AirAsia.com15 september

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad säljer AIRASIA Sverige

AIRASIA är ett flygbolag grundat 2001 som började som en dröm och en satsning på 5 män, som hade målet och uppdraget att kunna bygga ett varumärke som kunde flyga, vilket vid den tiden inte var lätt, men med uthållighet, dröm och skulder det kom fram och har katalogiserats som ett av flygbolagen med låga priser och ett otroligt rykte om att göra det omöjliga möjligt.

AIRASIA har idag med mer än 20 år på marknaden och med hjälp av Tony Fernandes, Datuk Kamarudin, Aziz Bakar, Conor McCarthy och Datuk Pahamin Rajab vågat sig på att skapa historia genom att förändra och förnya resor och satsa på en dröm bortom skyarna .

AIRASIA erbjuder sina kunder ett museum i Malaysia som visar hela sin historia med syftet att visa dess början, såväl som dess arv och som har varit dess stöd under alla dessa år, detta museum har mer än 3000 samlingsobjekt.

AIRASIA erbjuder sina kunder tjänsten för flyg, hotell och flyg samt hotellbokningar.
 

Hur gör jag en bokning på AIRASIA?

Biljetterna eller elektroniska biljetter som levereras av AIRASIA görs via ett e-postmeddelande till din e-postadress som du var registrerad med.

Vilka rabatter erbjuder AIRASIA Sverige?

AIRASIA har för närvarande olika kuponger tillgängliga i sina tjänster, bland annat kan du få mellan 30%, 50% och upp till 70%.

Betalningsmetoder hos AIRASIA Sverige

AIRASIA accepterar olika betalningsmetoder som kan variera beroende på ursprungsland från vilket betalningen görs, bland annat de som görs med vanliga kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, med flera. Alternativen är via Union Betala, PayPal, Alipay, WeChat, Wellnet, Bannet, Dragonpay.
  

Hur lång tid tar det för bokningen gjord på AIRASIA att komma fram?

På AIRASIA kan tiden det kan ta för e-postmeddelandet med din biljett att nå din e-post ta cirka 45 minuter, en tid då behandlingen och bekräftelsen av din betalning kan utföras.

Kuponger finns för närvarande på AIRASIA Sverige

Vissa AIRASIA kampanjerbjudanden och rabattkuponger är för närvarande tillgängliga:

Upp till 50 % rabatt på det aktuella AIRASIA-kampanjerbjudandet
20 % rabatt på boende om du flyger med AIRASIA
Helgdagar: flyg + flyg med ytterligare 10 % rabatt med AIRASIA
20% rabatt på mat om du bokar i förväg

AIRASIA Sverige kundtjänst

För att kontakta kundtjänst på AIRASIA kan dina kunder göra det via en onlinechatt tillgänglig 24/7, samt genom att skicka ett e-postmeddelande till tmsupport@AIRASIA.

Fördelar med att använda en AIRASIA-kupong i Sverige

Genom att använda rabattkupongerna som levereras av AIRASIA till sina kunder får de fördelen av att kunna spara på sina inköp vid tidpunkten för betalningen, vilket kan ge dem en ny fördel att kunna lägga till en dag till kl. hotellet eller välj andra av dess tjänster som tillhandahålls.

Kan jag avboka eller ändra min AIRASIA-reservation?

I AIRASIA för att göra ändringar eller avbokningar i bokningen av sina tjänster, kan dess kunder göra det från sitt konto i Mina bokningar, kunden måste komma ihåg att varje ändring eller avbokning kan generera en extra kostnad, ett annat alternativ är från din resebyrå eller genom kundtjänst.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

Nya kunder i AIRASIA kan njuta av att använda de kuponger som finns tillgängliga för alla sina nya kunder.

AIRASIA Sverige i sociala nätverk

Här erbjuder vi dig en lista över de mest populära sociala nätverken där du kan hitta information om AIRASIA

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maximal rabatt som erbjuds av AIRASIA för köpare i Sverige

Som maximal rabatt erbjuder AIRASIA en rabatt på 70 % tillgänglig.

AIRASIA Sverige kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på AIRASIA kan dina kunder ta del av de mest relevanta nyheterna genom informationsbulletiner med exklusiva kampanjer, erbjudanden och mer.

Onlinebokningsportaler som liknar AIRASIA

Det finns en mängd olika butiker som liknar AIRASIA på marknaden som kunder kan besöka och söka efter liknande tjänster som den tillhandahåller, med vilka de kan jämföra sina erbjudanden och tillgängliga priser, såväl som sina destinationer, några av dessa butiker kan vara: KLM.com, Vueling.com, IBERIA.com, EMIRATES.com, FlyDubai.com, LOT.com
                                                          

AIRASIA Sverige-kuponger för BLACK FRIDAY

AIRASIA erbjuder sina kunder en mängd olika rabatter tillgängliga på sina tjänster, som kan vara upp till 75 %, med ytterligare kuponger som kan vara från 10 %.

Kupong för AIRASIA Sverige för 11.11

För singeldagsrabatten på AIRASIA, levererar den underbara kampanjer tillgängliga i sina olika tjänster som tillhandahålls upp till 2x1, eller om du föredrar, utnyttja dess rabatter som kan nå 57%.

AIRASIA Sverige kampanjkuponger för Cyber ​​​​Monday

En av de viktigaste dagarna för AIRASIA är dagen för Cyber ​​​​Monday-rabatter, eftersom för detta datum kan dess kunder hitta kampanjer, med rabatter från 70% med ytterligare kuponger från 20% tillgängliga.
 

AIRASIA Sverige Kuponger till jul

I december månad har AIRASIA tillgängliga vissa dagar otroliga erbjudanden och rabatter på ett exklusivt utbud av sina tjänster, såväl som underbara rabatter som kan nå 50%.

AIRASIA mobilapplikation för iPhone och Android

AIRASIA har en mobilapplikation tillgänglig för iPhone och Android från vilken kunder kan verifiera sina bokningar, såväl som sina biljetter.

Vilka är de populära resmålen som marknadsförs av AIRASIA?

Australien, Bangladesh, Brunei, Kambodja, Kina, Hongkong, Indien, Indonesien, Japan, Laos, Malaysia, Filippinerna, Singapore, Sydkorea, Sri Lanka, Taiwan, Thailand och Vietnam är de länder som AIRASIA flyger till.

 

 

Erbjuder AIRASIA gratis bokningar?

I AIRASIA skickas biljetterna som levereras till dess tjänster gratis via ett e-postmeddelande till e-postadressen.

Kan jag betala i AIRASIA med PayPal?

I AIRASIA från vissa länder accepteras betalning via PayPals digitala plattform.

Var ska jag skriva rabattkupongen i AIRASIA?

AIRASIA erbjuder en ruta för att skriva rabattkupongen när du söker efter din önskade tjänst.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
23 Maj 2024
airasia Rabattkoder

Kampanjer och specialkuponger på AIRASIA Sverige

AIRASIA kampanjerbjudanden och kuponger ändras med jämna mellanrum. Här, i de nedre raderna, har du en lista över de senaste kampanjkoderna som ger dig en extra rabatt på AIRASIA-portalen för att dra nytta av det bästa priset:

Upp till 50 % rabatt på det aktuella AIRASIA-kampanjerbjudandet
20 % rabatt på boende om du flyger med AIRASIA
Helgdagar: flyg + flyg med ytterligare 10 % rabatt med AIRASIA
20% rabatt på mat om du bokar i förväg

airasia kuponger

Andra liknande butiker