UNICE Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongFå nu $4 rabatt på alla UNICE.com köp04 Mars
KupongEXTRA 5% rabatt-kod för UNICE order över $20008 juli

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

UNICE Recension

Butiken drar inte bara nytta av de mest attraktiva produkterna när det gäller peruker och förlängningar, utan de genomgår också en noggrann urvalsprocess för att säkerställa att de använder det vackraste och hälsosamma håret. Du kan välja mellan över 30 modeller av peruker, i en mängd olika mönster, färger, frisyrer och längder. Härifrån kan du också köpa de bästa produkterna för deras skötsel och underhåll. Dessutom, om du inte har någon aning om vad som passar dig eller vad du behöver, kommer butiken att förse dig med ett urval av "utseende" som du kan närma dig. I det här avsnittet kan du följa kundrecensioner, både för att välja det lämpligaste valet, liksom för att se kundupplevelsen och kvaliteten på produkterna.

Användbar information om UNICE

Butiken levererar internationellt, genom specialiserade kurirföretag, som DHL, UPS och TNT, med en genomsnittlig leveranstid på 5-7 arbetsdagar, med den gratis leveransmetoden. Beroende på beställda produkter har du en period mellan 7 och 30 dagar, börjar från det ögonblick du fick produkterna för att returnera dem. Du har tillgång till att begära dina pengar tillbaka eller att begära att produkterna ändras / byts ut. Betalning kan endast göras i onlinesystemet, via Visa, MasterCard, Discover, American Express och PayPal.

Info om hur du använder en UNICE kupongkod

Både webbbutiken och mobilapplikationen gör att du kan ange en kupongkod i form av en kod med nummer och / eller nummer genom att kopiera den och lägga till den i ett extra fönster på utcheckningssidan innan du bekräftar ordningen. . Efter bekräftelse av kupongen, om den är giltig, kommer motsvarande reduktion att tillämpas automatiskt.

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
05 december 2021

Andra liknande butiker