UNICE Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
BefordranTa upp till usd55 promo på UNICE.com beställ i app21 oktober
KupongUNICE.com 10% kampanjkod 31 augusti
KupongTa rabattkod på UNICE.com: upp till USD50 Välj objekt04 juli
KupongFå nu $4 rabatt på alla UNICE.com köp04 Mars

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad Unice säljer

Unice arbetar för att skapa förtroende för sina tusentals kunder runt om i världen, tillhandahålla och erbjuda olika alternativ som anpassar sig till stilen hos varje person som använder den, oavsett om det är för att kunna vara i bra stil på dagen eller natten, avslappnad eller elegant.

De produkter som finns tillgängliga på Unice tillverkas med högsta kvalitet som uppfyller kundernas behov genom att erbjuda peruker och förlängningar av garanterat naturligt hår tillverkat med innovation och teknik sydd för hand för att erbjuda komfort och andningsförmåga.

Bland de produkter som finns tillgängliga på Unice finns långa och korta peruker, vågiga och raka, lockiga, bob-stil, peruker med pannband, i olika färger, hårstrån, svansförlängningar, tillbehör som mössa, clips, fuktgivande lotioner, ögonfransar, pannband, rätande kam.

Hur skickar Unice beställningar?

Unice skickar beställningar via UPS från sitt lager i USA och via DHL, TNT, FedEx och UPS från sitt lager i Kina.

Vilka rabatter erbjuder Unice?

Rabatterna som erbjuds av Unice är:

70% rabatt på utvalda clearance-produkter.

50% rabatt på clearance-försäljning.

Produkter från 15% rabatt och uppåt.

Erbjudande om två peruker för $ 100.

Få den andra enheten till 40% rabatt.

Betalningsmetoder på Unice

Betalningsmetoder som accepteras på Unice är genom kreditkort som Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB, samt PayPal, After Pay, Clear Pay, Zip, Sezzle och Klarna.

Hur lång tid det tar att leverera de produkter som beställts från Unice

Den tid det tar för produkter som beställts från Unice att levereras varierar beroende på vilken destination den skickas från. För beställningar som skickas från det amerikanska lagret kan det ta mellan 1 och 5 arbetsdagar, för beställningar som skickas från det kinesiska lagret kan det ta upp till 7 arbetsdagar.

Rabattkuponger som för närvarande finns tillgängliga på Unice

De rabattkuponger som för närvarande finns tillgängliga på Unice är:

$ 50 av beställningar över $ 350 med koden SCHOOL.

10 rabatt på beställningar över $ 99 med koden SKOLA.

Unice Kundtjänst

Kundtjänsten tillgänglig på Unice kan göras genom att skicka ett mail till soporte@Unice genom att ringa 16267846221, från en onlinechatt eller genom att skicka ett WhatsApp-meddelande till 16267824231.

Fördelar med att använda en Unice-kupong

För Unice perukälskare är fördelen med att använda en Unice rabattkupong att de kan spara pengar i kassan, med en annan fördel är möjligheten att ta en annan produkt med dem.

Hur kan jag returnera en produkt beställd från Unice?

För att returnera en produkt som beställts på Unice måste kunder logga in på ditt konto, välja beställning och klicka på retur och följa instruktionerna som detta kommer att ge dig för att slutföra processen.

Exklusiv kupong för nya köpare på Unice

Nya köpare av Unice kan använda alla kupongkampanjer som är tillgängliga vid inköpstillfället, liksom 100% rabatt för nya köpare.

Unice på sociala medier

I Unice kan kunder hitta på sociala nätverk alla kampanjer som finns tillgängliga i deras erbjudanden och rabatter tillgängliga, liksom deras clearance-försäljning och kuponger, liksom alla tillgängliga produkter.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maximal rabatt som erbjuds av Unice för sina köpare

Som den maximala rabatten som är tillgänglig för Unice-köpare kan de njuta av en 70% rabatt tillgänglig.

Unice-kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Kunder som prenumererar på Unice-nyhetsbrevet kan hållas uppdaterade med meddelanden om kampanjer och exklusiva erbjudanden tillgängliga.

Butiker som liknar Unice

Butiker som liknar Unice är Nadula.com, Luvmehair.com, som kan besökas och där liknande produkter finns tillgängliga.

Unice Black Friday-kuponger

De bästa produktrabatterna erbjuds av Unice under Black Friday-rabatten, när du kan hitta de bästa erbjudandena och rabatterna som är tillgängliga för sina kunder som kan erhållas upp till 70% med ytterligare kuponger på 5%.

Unice kuponger för 11.11

De rabattkuponger som Unice har för 11.11 försäljningshelg kan hittas från 5% i förväg tillgängliga med erbjudanden och rabatter som kan vara upp till 50%.

Unice-kuponger för Cyber Monday

För att fira Cyber Monday-rabatten på Unice kan kunder njuta av de bästa erbjudandena och rabatterna tillgängliga upp till 77% rabatt med ytterligare 15% rabatt på försäljningskuponger.

Unice julkuponger

För att njuta av julhelgen på Unice kan du hitta de bästa erbjudandena och rabatterna som finns tillgängliga för dina kunder som kan vara så låga som 15% med ytterligare rabattkuponger från 3% och uppåt.

Unice mobilapplikation för IPhone och Android

Unice har för sina kunder tillgänglig mobilapplikation för iPhone och Android från vilken kunder kan göra sina inköp och få $ 55 rabatt.

Kända varumärken som säljs på Unice

Unice säljer endast sina egna märkesprodukter.

 

 

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024
UNICE.com Rabattkoder

Särskilda kampanjer och kuponger på Unice

Genom de specialerbjudanden och rabatter som finns tillgängliga på Unice kan kunder hålla sig uppdaterade med de senaste nyheterna för att göra sina inköp och spara pengar.

UNICE.com kuponger

Andra liknande butiker