Cafago Rabattkod → Kupong → Erbjudanden

ErbjudandetypRabattdetaljerUtgår
KupongCAFAGO.com fri frakt kampanjkod23 Maj
BefordranNjut av eur5 nyhetsbrev prenumerera promo på CAFAGO.com22 Maj
BefordranSpara upp till 60% rabatt hos CAFAGO.com försäljning22 Maj
KupongCAFAGO kupongkod: 8% rabatt för alla29 februari

Kuponger och erbjudanden från liknande butiker

Vad CAFAGO Sverige säljer

CAFAGO fungerar som en virtuell butik för försäljning av helt original teknik och elektroniska prylar tillverkade i Kina, den har flera lager i olika länder som: Kina, USA, Sverige, Sverige och Spanien, för att ta din beställning till någon del av världen; utformningen av sidan är tillägnad fans av ny teknik som: Smartphones, fjärrkontrollenheter, LED -lampor, bland många andra. Här kan du köpa den produkt du vill ha och välja den från de kategorier som den här webbplatsen tillhandahåller för dig, bland dem hittar du ett utrymme för mobiltelefoner, där du kommer att ha ett brett utbud av olika modeller och märken av mobiltelefoner liksom alla tillbehör som är nödvändiga för dessa, följt av detta kommer du att se områden för radiostyrda leksaker och hobbyer för de minsta i huset, video och ljud, med allt du behöver i TV, hörlurar, videospel och alla tillbehör du behov av din dagliga underhållning.
Det finns också kategorier för fotografälskare, i kameror och videokameror får du en bred produktkatalog inom detta område, på samma sätt som produkter med smart liv som: smarta klockor, säkerhetssystem och hushållsapparater; å andra sidan finns det områden för bilar och motorcyklar, alla datorer och nätverk, ficklampor och tillbehör, elektriska instrument och verktyg för att utföra ditt arbete och aktiviteter, också ett helt utbud av klockor och smycken för män, kvinnor och barn. som produkter för utomhussporter och en mängd olika musikinstrument.

Hur CAFAGO skickar order till Sverige

Denna butik gör försändelser till alla delar av världen och för detta fungerar det hand i hand med kurir- eller postföretag som: EMS, DHL och UPS, den beräknade leveranstiden kan vara från 3 till högst 10 arbetsdagar, du måste Tänk på att varje sändning kan ta lite längre tid beroende på destinationen. För att beräkna fraktkostnaden är det första du ska göra att registrera dig på plattformen, följt av att välja de produkter du vill ha i kundvagnen, det är viktigt att nämna att det finns utvalda produkter med helt gratis frakt, men inte i alla fall , kommer detta att informeras i slutet av köpet.

Vilka rabatter erbjuder CAFAGO Sverige?

Plattformen har ett område fullt av kampanjer och flash -erbjudanden, där du kan få ett stort utbud av produkter i alla kategorier som erbjuds och med rabatter från 1% till 74% av sitt normala pris.

Betalningsmetoder i CAFAGO Sverige

CAFAGO tillåter betalning med kreditkort som: VISA, MASTERCARD, JCB, QIWI, ASTROPAY OCH WEBMONEY, på samma sätt som du kan betala med ditt virtuella PayPal -konto, så länge det är korrekt verifierat.

Hur lång tid tar det att leverera de produkter som beställts till CAFAGO i Sverige?

I CAFAGO hittar du flera sätt att göra sändningen och därför kan leveranstiderna variera, bland de erbjudna får du luftpost som kan ha en leveranstid på 10 till 30 arbetsdagar, för EMS kan det variera mellan 6 och 10 arbetsdagar, Det finns också DHL som kan ta från 3 till 8 arbetsdagar, med UPS är det mellan 3 och 7 arbetsdagar och slutligen Expressleveransen som kan ta mellan 1 och 3 arbetsdagar

Kuponger för närvarande tillgängliga på CAFAGO Sverige

CAFAGO erbjuder för närvarande sina kunder en rabattkupong på 5% med koden CFQZ5, som du inte kan missa, liksom dess kampanjer, flash -erbjudanden och dess godkännandekategori.

 • 8% kupong för nya kunder i Sverige
 • Upp till 55% rabatt på hundratals reklamprodukter
 • Kupong med 8% rabatt för idag
 • 4 USD rabatt om du prenumererar på nyhetsbrevet nu
 • 5% CAFAGO kampanjkupong för vissa produkter

CAFAGO Sweden Kundtjänst

För att kontakta kundtjänst kan du göra det per telefon för Sverige +0033761441379, för USA +14158003710, eller om du föredrar att skicka ett e -postmeddelande till service@CAFAGO.com är öppettiderna från måndag till fredag ​​från 9:00 till 18.00: 30.00 och på lördagar från 9.00 till 12.30 kan svaret ta mellan 1 och 2 arbetsdagar, ett annat alternativ är en onlinechatt.

Fördelar med att använda en CAFAGO -kupong i Sverige

Att köpa på CAFAGO med kuponger har sina fördelar eftersom du kan köpa ett stort antal produkter till det bästa priset och spendera mindre än du trodde och det bästa av allt är att du kan ta från de olika kategorierna.

Hur kan jag returnera en beställd produkt från CAFAGO från Sverige?

För att göra returer är det första du bör göra att kontakta kundtjänst via din e -post service@CAFAGO.com där du måste beskriva dina uppgifter såväl som ordernumret. Denna process måste utföras inom en period av högst 7 dagar när de mottagna objekten befinner sig vara defekta och högst 14 dagar för artiklar som gäller av andra skäl måste dessa vara utan skador och utan att vara aktiverade.

Exklusiv kupong för nya köpare i Sverige

På CAFAGO får nya kunder kuponger när de besöker dess sida, såväl som från dess applikation, samt kan njuta av alla erbjudanden, kampanjer och försäljning som den har tillgänglig.

CAFAGO Sverige på sociala medier

CAFAGO erbjuder exklusiva erbjudanden genom att ladda ner sin applikation från sin App.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maxrabatt som CAFAGO erbjuder för köpare i Sverige

CAFAGO har ett stort antal rabatter i alla sina kategorier, bland dem erbjuder den en maximal rabatt på 82%.

CAFAGO Sweden kupong för prenumeration på nyhetsbrev

Genom att prenumerera på CAFAGO kan du få en rabattkupong, samt 100 belöningspoäng som du kan byta ut mot €, samt informationsbulletiner om deras produkter och deras kampanjer och rabatter.

Butiker som liknar CAFAGO

Om du föredrar kan du söka bland ett stort antal butiker som finns liknande CAFAGO.COM som du kan besöka och hitta liknande produkter, när du besöker dessa butiker kan du bland annat verifiera och jämföra deras priser, deras rabatter eller deras leveranser , några av dessa sidor kan vara Aliexpres.com, Ebay.com, Amazon.com

CAFAGO Sweden kuponger för BLACK FRIDAY

Black Friday -rabatterna började som ett firande i USA, som firas dagen efter tacksägelsen, det vill säga den fjärde fredagen i november, det datum då du kan hitta bra rabatter och / eller mycket bra försäljning som du inte får missa den.

Kupong för CAFAGO Sverige för 11.11

Rabatterna på Singles Day eller 11.11 har fötts i asiatiska länder som firas i november månad den 11: e, den här försäljningssemestern har smått tagit högkonjunktur i andra länder och kontinenter, vilket du inte kan förlora tack vare deras utmärkta kampanjer och tillgängliga rabatter.

Kampanjkuponger från CAFAGO Sverige för Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday -rabatter görs måndagen efter Black Friday -firandet, firandet kommer från USA, dess rabattdag är reklam för köp som görs online, vilket du inte kan missa eftersom de erbjuder rabatter på sina produkter utan motstycke.

CAFAGO Sweden kuponger till jul

Julrabatter firas under december månad, den månad då barnets gud föds. Av glädjesskäl hålls familjefester, en fest där det är vanligt att ge gåvor och vilket bättre sätt att dra nytta av av rabatterna på denna jullov.

CAFAGO mobilapplikation för iPhone och Android

CAFAGO.COM har tillgängliga för sina kunder att ladda ner mobilapplikationen för iPhone och Android, varifrån du kan njuta av sina exklusiva erbjudanden, samt göra dina inköp snabbt och säkert.

Kända märken säljs i CAFAGO -butiken

På CAFAGO.COM kan du hitta några märken som Xiaomi, Huawei, Ulefon, Lenovo, Cubot, Redmi, Break, Wlisth, Smael, Lenfo, Zeblaze, Ammoon, Muslady, Linepaudio, Konka, Homgeek, Dodocool, Nicefoto, Boya, Andoer , Fotga, Razer Kiyo, Sandisk, Comfast, Samsung.

 

Var ska jag skriva CAFAGO -rabattkupongen?

För att skriva en rabattkupong i CAFAGO.COM behöver du bara välja de produkter du vill ta, för att kunna gå till din kundvagn för att göra betalningen, här hittar du en flik längst upp till höger på sidan som du måste klicka för att visa en ruta där du måste skriva det kupongnummer du vill skriva i ditt köp.

Kan jag betala i CAFAGO med PayPal?

I CAFAGO.COM kan du betala dina köp via PayPal digitala plånbok, samt via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, andra accepterade betalningsmetoder är Boleto Bancario, Webmoney, Sofort, Oxxo.

Erbjuder CAFAGO gratis frakt till Sverige?

CAFAGO.COM erbjuder gratis frakt och för detta är dess produkter märkta som "Fri fraktkostnad".

Vilka är de viktigaste evenemangen med rabatter i CAFAGO -butiken?

Under året finns det vissa speciella försäljningssemestrar där du kan få några exklusiva rabatter hittills, liksom du kan hitta rabatter, kampanjer och mycket bra erbjudanden som du kan dra nytta av för att göra dina inköp, genom att dra fördel av dessa försäljningar semester kan du spara mer än du förväntar dig. Några av dessa datum som du kan njuta av är jul, Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

Kuponger Senast uppdaterad: idag
27 Maj 2024

Kampanjer och specialkuponger på CAFAGO Sverige

Det finns vissa tider på året då du kan få speciella försäljningssemestrar som har vissa rabatter, samt försäljning, kampanjer och mycket bra erbjudanden som du kan dra nytta av för att göra dina inköp, vilket gör att du kan spara mer än du förväntar dig. Några av dessa datum som du kan njuta av är Black Friday, Cyber ​​Monday eller singeldagsrabatter.

 • 8% kupong för nya kunder i Sverige
 • Upp till 55% rabatt på hundratals reklamprodukter
 • Kupong med 8% rabatt för idag
 • 4 USD rabatt om du prenumererar på nyhetsbrevet nu
 • 5% CAFAGO kampanjkupong för vissa produkter

Andra liknande butiker